Realisaties

Atrébates

Een residentie die dankzij de combinatie van natuursteen en natuurlijke houtelementen de tand des tijds meer dan voortreffelijk weerstaat.

Van koetshuis tot residentie

Deze residentie gelegen in de Atrebatenstraat te Etterbeek in de buurt van het Montgomery-plein, omvat de constructie van 10 met zorg afgewerkte appartementen en 2 niveaus ondergrondse parking met autolift. Het tweede ondergrondse niveau wordt volledig ingenomen door het achtergelegen kantoorgebouw via een private toegang. De huidige residentie bevindt zich op de plaats van de voormalige bovengrondse parkeergarages van het kantoorgebouw, die zich in een verbouwd koetshuis bevonden.

In het kort

  • Bouwheer: Konkel
  • Architect: Christophe Verbiest
  • Bouwjaar: 2008
Atrébates Atrebatenstraat 150
1040 Etterbeek
Bekijk in Google Maps